Covid statement

Wij bij Umsjatka Studios begrijpen uiteraard dat de veiligheid en gezondheid van het team voorop staat. Wij hebben extra maatregelen genomen om uw shoot in Studio 08 zo veilig mogelijk te maken. Zo is er desinfect handgel aanwezig en zijn er mondmaskers beschikbaar op aanvraag. Wij passen ons graag aan aan de wensen van de klant. 

Studio 08 is een separate locatie waar uw team ongestoord kan werken en u niet te maken heeft met andere teams. Dit betekent dat u complete vrijheid heeft om de studio in te delen en te personaliseren, passend bij uw shoot. 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden ons voor nu aan de vuistregel dat er maximaal 30 personen binnen in de studio mogen zijn. Om voor iedereen een 1,5m afstand te kunnen waarborgen hebben wij, naast bovenstaande richtlijn, nog een limiet gesteld per ruimte. (vuistregel: 1 persoon per 10 m²) Dit houdt in dat er 25 personen maximaal aanwezig mogen zijn in Studio 08. 

contact

Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via mail of telefoon of een bezoekje! Of het nu gaat om boekingen of gewoon om wat te vragen.

UMSJATKA STUDIO 08
Zeebergweg 8. 1051 DE
Amsterdam The Netherlands

UMSJATKA STUDIO 01 en 02
Brouwersgracht 130-134
1013 HA Amsterdam
The Netherlands